Rüya Tabirleri

Rüyada delik kalp görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada delik kalp görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, karamsar ve umutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada delik kalp gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada delik kalp görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada kalp krizi geçiren birine kalp masajı yapmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü delik delik görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün delik delik olduğunu görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada delik kol görmek sıkıntı yükleneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik deşik üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde delik gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada delik başörtüsü çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu