Rüya Tabirleri

Rüyada değişik canavar görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada değişik canavar görmek yeni işlere atılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada değişik canavar gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada değişik canavar görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada değişik değişik hayvanlar görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada canavar kaçmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavar kovalaması şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Rüyada canavar kesmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada canavar olmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canavar öldürmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir canavar öldürmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu