Rüya Tabirleri

Rüyada dar sokaktan arabayla geçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dar sokaktan arabayla geçmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kederinin dağılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar sokaktan arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada dar sokaktan arabayla geçmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sokaktan geçmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sokaktan eşya toplamak ticaretin büyüyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada sokaktan köpek almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak sadaka ya da zekat vereceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada sokaktan çöp toplamak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Rüyada sokaktan para toplamak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Rüyada sokaktan kağıt para toplamak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu