Rüya Tabirleri

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kötü yola sapmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden yukarı koşmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi durumun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerden atlamak ruhsal korkularından da arınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yürümek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada koşarak merdivenlerden çıkmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, elindekileri de yitireceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden para toplamak istediği başarıya kavuşacağına, düşmanından kurtulmaya yorulur.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu