Rüya Tabirleri

Rüyada dağın eteklerinde olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada dağın eteklerinde olmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada dağın eteklerinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada dağın eteklerinde olmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada dağın eteklerinde kar görmek maddi zararlara uğrayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet eder.

Rüyada dağın çökmesi yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada dağın parçalanması yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada dağın zirvesi kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın sarsılması tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalettir.

Rüyada dağın titremesi çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın devrilmesi daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu