Rüya Tabirleri

Rüyada dağda kazı yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada dağda kazı yapmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rakipsiz hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağda kazı yapmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada dağda kazı yapmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kazı kazandan maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kazı kazmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Rüyada kazı bulmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Rüyada kazı kazan sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazı yeri görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazı yapmak diyanet çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu