Rüya Tabirleri

Rüyada çok perde görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çok perde görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, toplumda yükseleceğine yorulur.

Rüyada çok perde gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Rüyada perde göstermek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve perde diktirmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde yıkamak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde sökmek kazancını birkaç kat arttıracağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada çok perde görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Rüyada tül perde çekmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yırtık perde özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalet eder.

Rüyada dantelli perde kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu