Rüya Tabirleri

Rüyada çok fazla kadın görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çok fazla kadın görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, servet sahibi olacağına, rızkından olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kadın gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada çok fazla kadın görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kadın cinsel organı görmek bolluk içine olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın görmek ekmek bulamayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla diş iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla saç dökülmesi onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fazla su görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla muz görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu