Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğunun kaçtığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğunun kaçtığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun kaçtığını gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Rüyada çocuğunun kaçtığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun kaçtığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun evden kaçtığını görmek erken evlilik yapacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kaçtığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Rüyada içine cin kaçtığını çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kaçtığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Rüyada kuş kaçtığını görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hastalanacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu