Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğun kolunun kırılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğun kolunun kırılması kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yoksul için zenginliğe, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kolunun kırılması gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Rüyada çocuğun kolunun kırılması maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun kolunun kesilmesi yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun kolunun kırılması çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun kolunun çıkması lükse ve konfora kavuşacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kolunun kopması sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun kolunun kırılması çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun kolunun kopması çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun kolunun kesildiğini görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu