Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğun burnundan sümük aktığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğun burnundan sümük aktığını görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hızlanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun burnundan sümük aktığını gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Rüyada çocuğun burnundan sümük aktığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kendi burnundan sümük aktığını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun burnundan sümük çıkarmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnundan sümük aktığını görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun burnundan sümük almak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun burnundan sümük çıkarmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan sümük uzaması kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu