Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğun aç olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğun aç olduğunu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun aç olduğunu gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Rüyada çocuğun olduğunu öğrenmek maddi sorunlarının çözüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi çocuğun öldüğünü duymak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun olduğunu kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun aç olduğunu görmek yeniden bir araya geleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun öldüğünü duymak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki çocuğun olduğunu görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka çocuğun öldüğünü görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu