Rüya Tabirleri

Rüyada civcivlerin çoğalması Ne Anlama Gelir?

Rüyada civcivlerin çoğalması çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada civcivlerin çoğalması gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada civcivlerin çoğalması hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivlerin kaçması sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada yumurtadan çıkan civcivlerin ölmesi işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada civcivlerin öldüğünü görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivlerin saldırması büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulur.

Rüyada civcivlerin büyüdüğünü görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu