Rüya Tabirleri

Rüyada çilli kayısı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çilli kayısı görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, ayrılanların birleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işarettir.

Rüyada çilli kayısı gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada çilli kayısı görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kayısı ve kayısı ağacı görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada kayısı ağacından kayısı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada çilli yüz iyiliklerden yüz çevirmeye, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Rüyada çilli görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada çilli bir kadın görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendini çilli görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu