Rüya Tabirleri

Rüyada çiğdem ismi duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada çiğdem ismi duymak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada çiğdem ismi duymak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Rüyada çiğdem ismi duymak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada çiğdem ismi görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğdem ismi hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğdem görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çiğdem uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Rüyada beyaz çiğdem görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğdem görmek nedir az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğdem çekirdek görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu