Rüya Tabirleri

Rüyada çiftçilik yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada çiftçilik yapmak itibar kaybedeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, başarı elde edeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada çiftçilik yapmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada çiftçilik yapmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiftçilik yaptığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiftçilik kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu