Rüya Tabirleri

Rüyada cep telefonu ile uğraşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada cep telefonu ile uğraşmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, fakirlik yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu ile uğraşmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu kırgınların barışacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu kapatmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu diyadinnet çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonu gizlemek güzel günler için çalışılacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu satmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu karıştırmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada telefonu almak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu kaybetmek gelişmelerin olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu