Rüya Tabirleri

Rüyada çanta almak ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çanta almak ne demek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada çanta almak ne demek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada gri çanta almak çok büyük hayır duası alınacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki çanta almak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada çok pahalı çanta almak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine çanta almak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış çanta almak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Rüyada emanet çanta almak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada pahalı çanta almak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta almak ne demek elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu