Rüya Tabirleri

Rüyada cam şişeden su içmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cam şişeden su içmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bahtının açık olacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerinin günden güne açılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına yorulur.

Rüyada cam şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Rüyada pet şişeden su dökmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada cam şişeden su içmek yaşlılığında da rahat edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada şişeden bardağa su doldurmak ruhsal olarak etkileneceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada şişeden su içmek görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada plastik şişeden su içmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden viski içmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şişeden su döküldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada şişeden soğuk su içmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu