Rüya Tabirleri

Rüyada büyük vazo görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük vazo görmek onu hayallerine kavuşturacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, günahlarının affedileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Rüyada büyük vazo gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Rüyada büyük vazo görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük cam vazo görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük vazo kırılması uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada büyük cam vazo hediye almak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz vazo görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, onu alkışlayacağına inanılır.

Rüyada büyük çini vazo görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil vazo çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kristal vazo kendisini ona adayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu