Rüya Tabirleri

Rüyada büyük otlu tarla görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük otlu tarla görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntılar son bulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Rüyada büyük otlu tarla gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada büyük otlu tarla görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otlu tarla görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil otlu tarla görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada sarı otlu tarla görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil otlu tarla sevdiği birini kırmaya, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret eder.

Rüyada büyük tarla görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük ekili tarla görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük boş tarla görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu