Rüya Tabirleri

Rüyada büyük iş hanı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük iş hanı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, maddi güç sahibi olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yüksek bir makamı olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük iş hanı gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada büyük iş hanı görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına alamet eder.

Rüyada iş hanı süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdulhamit hanı görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski iş hanı görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada fatih sultan mehmet hanı görmek yeni bir hayata başlayacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük büyük dolu yağdığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük büyük altın görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük büyük erik görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu