Rüya Tabirleri

Rüyada büyük bir şehirde gezmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük bir şehirde gezmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir şehirde gezmek gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Rüyada büyük bir şehirde gezmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada büyük bir şehirde kaybolmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işarettir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük bir şehirde dolaşmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini büyük şehirde görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada şehirde dolaşmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada şehirde yürümek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu