Rüya Tabirleri

Rüyada büyük bir kuş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük bir kuş görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kuş gördüyseniz:

  • Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir.

Rüyada büyük büyük dolu yağdığını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük büyük erik görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük büyük binalar görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, insanların güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük büyük altın görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük büyük köpekler görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Rüyada büyük büyük çilek görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, gerekirse özür dileneceğine alamet eder.

Rüyada büyük büyük sivilce görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük büyük karınca görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu