Rüya Tabirleri

Rüyada büyük akan su görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük akan su görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerdeki karın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret eder.

Rüyada büyük akan su gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Rüyada büyük akan su görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük borudan akan su görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük akan dere görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Rüyada akan büyük nehir görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada akan suda büyük balık görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada akan ev ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada musluktan akan su musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada akan süt görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu