Rüya Tabirleri

Rüyada büyük abdeste dokunmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük abdeste dokunmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı işlere girileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hastalıklarından kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdeste dokunmak gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada büyük abdeste sıkışmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdeste dokunmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada büyük abdeste basmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdeste kan görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdeste solucan görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdeste su dökmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük abdeste kıl kurdu görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdeste böcek görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu