Rüya Tabirleri

Rüyada boş içki bardağı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada boş içki bardağı görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sorunlarının geçmişte kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş içki bardağı gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada içki bardağı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada boş içki bardağı görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada elinde içki bardağı görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki bardağı kırılması her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada içki bardağı kırmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, acı veren kazalara inanılır.

Rüyada içki şişesinden içki içmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay bardağı maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada içki içmeyen birinin içki içmesi yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu