Rüya Tabirleri

Rüyada börülce ayıklamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada börülce ayıklamak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, duygularının karşılık göreceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada börülce ayıklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada börülce ayıklamak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada börülce kusmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada kuru börülce yemek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarladan börülce toplamak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada börülce satın almak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada taze börülce toplamak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada börülce tohumu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börülce dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu