Rüya Tabirleri

Rüyada birisini gömmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birisini gömmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yokluğa düşeceğine, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisini gömmek gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada birisini savunmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada birisini bulamamak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisini vurma ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada birisini kör etmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada birisini barıştırmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisini boğmak alım gücünü yitireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisini korkutmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada ölü birisini öpmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu