Rüya Tabirleri

Rüyada birinin sırtında olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin sırtında olduğunu görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırtında olduğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada birinin sırtında olduğunu görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında kambur olduğunu görmek terfi alacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtında uçmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada birinin sırtında taşımak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin sırtında gitmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada birinin sizi sırtında taşıması olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında kurt görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin sırtında taşımak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu