Rüya Tabirleri

Rüyada birinin senden sigara istemesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin senden sigara istemesi okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir karar verileceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada birinin senden sigara istemesi gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada birinin senden sigara istemesi çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin senden sigara istemesi tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada sigara kullanmayan birinin sigara içmesi ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada senden sigara istemesi çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün senden sigara istemesi yeni bir hayat kuracağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tabirleri sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Rüyada birinin senden kan alınması tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu