Rüya Tabirleri

Rüyada birinin portakal yemesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin portakal yemesi işlerin açılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada birinin portakal yemesi gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Rüyada portakal ağacından portakal çalmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal yemek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin portakal yemesi kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin portakal yemesi büyük ve önemli bir kimse olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin portakal getirmesi sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Rüyada birinin portakal topladığını görmek tartışmaların sona ereceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin portakal yemesi büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin portakal vermesi yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu