Rüya Tabirleri

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek ne demek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek ne demek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek ne demek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada birinin kişinin mezar kazdığını görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin mezar kazdığını görmek hayattan yana keyif bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin mezar kazdığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını duymak maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerin aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendisine mezar kazdığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu