Rüya Tabirleri

Rüyada birinin karnında yara görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin karnında yara görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, allah’ın yolundan gideceğine, kudretinin yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Rüyada birinin karnında yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin karnında yara görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında yara çıkması nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında iltihaplı yara görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin karnında yara görmek para biriktirebileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada kendi karnında yara olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının karnında yara görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında açık yara görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada karnında büyük yara görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu