Rüya Tabirleri

Rüyada birinin kabus gördüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin kabus gördüğünü görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kabus gördüğünü gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada birinin kabus gördüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabus gördüğünü görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kabus içinde kabus görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Rüyada birinin rüya gördüğünü görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada birinin zarar gördüğünü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cin gördüğünü görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada her gün kabus görmek başarılarının sürekli olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada korkmak kabus görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu