Rüya Tabirleri

Rüyada birinin hamile misin demesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin hamile misin demesi sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kafasının boşalacağına, ayrılanların kavuşacağına, bilgiyle donanacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hamile misin demesi gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada birinin hamile misin demesi yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada birinin hamile misin diye sorması sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin sana hamile misin demesi kötü hastalıkların iyileşeceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana hamile misin diye sorması yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile misin ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile misin diye sorulması işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada birine hamile misin diye sormak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli misin sorusu yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu