Rüya Tabirleri

Rüyada birinin başının kesilmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin başının kesilmesi iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, şansının ve bahtının döneceğine, önemli sorumluluklar alacağına alamet eder.

Rüyada birinin başının kesilmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin başının kesilmesi sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başının yanması akıllı adımlar atacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin başının kopması büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek umutlarının çoğalacağına, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin başının ağrıması yaşadığı olayların kötü gideceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin başının kanadığını görmek güzel sözler işiteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin başının kanadığını görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başının altına yastık koymak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu