Rüya Tabirleri

Rüyada birinin artığını yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin artığını yemek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada birinin artığını yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Rüyada birinin artığını yemek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının artığını yemek sevinç gözyaşları döküleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin birinin öldüğünü görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin birinin öleceğini söylemesi harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin birinin öleceğini söylemesi hasta olanlar için şifa bulmaya, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada birinin korkutması yeni bir araba satın alınacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin süt dökmesi ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada birinin güzelleşmesi rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu