Rüya Tabirleri

Rüyada birinin alkol içmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin alkol içmesi yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, özgüveninin artacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada birinin alkol içmesi gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada birinin alkol içmesi çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin alkol alması gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana alkol vermesi hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, doğru yolu bulacağına işarettir.

Rüyada birinin alkol istemesi insanlarla arasının iyi olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin alkol içtiğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada alkol kusmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işaret eder.

Rüyada çok alkol almak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu