Rüya Tabirleri

Rüyada birinin abdest aldığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin abdest aldığını görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yalan söyleyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş olan birinin abdest aldığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinin abdest aldığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinin abdest aldığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmayan birinin abdest aldığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.

Rüyada vefat eden birinin abdest aldığını görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Rüyada birinin yanlış abdest aldığını görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu