Rüya Tabirleri

Rüyada birine saat almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birine saat almak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, elinin dara düşmeyeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kendisine uğur getireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine saat almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada birine kol saat vermek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine saat vermek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine saat sormak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada birine saat almak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine saat almak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölen birine saat vermek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine saat takmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine saat takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu