Rüya Tabirleri

Rüyada birinden böğürtlen almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinden böğürtlen almak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden böğürtlen almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada birinden böğürtlen almak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Rüyada pembe böğürtlen girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah böğürtlen ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada böğürtlen ağacı sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen çalmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada mor böğürtlen görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen toplamak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada böğürtlen almak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu