Rüya Tabirleri

Rüyada birçok ayna görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birçok ayna görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birçok ayna gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada birçok ayna görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ayna içinde ayna görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada birçok şey görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birçok kez vurulmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok ev görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada birçok göz görmek kendi işinin patronu olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok hap içmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birçok at görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu