Rüya Tabirleri

Rüyada bir kutu baklava görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir kutu baklava görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, elinin darlığa düşeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kutu baklava gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada kutu kutu baklava görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Rüyada bir kutu baklava görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalet etmektedir.

Rüyada kutu baklava görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada iki kutu baklava görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu kutu küp şeker görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada kutu kutu tatlı görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu kutu eşya görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada kutu kutu altın görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu