Rüya Tabirleri

Rüyada bir köpeğin kuşu yemesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir köpeğin kuşu yemesi uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, şansının açık olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir köpeğin kuşu yemesi gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada bir köpeğin kuşu yemesi birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulur.

Rüyada köpeğin kuşu yemesi çok kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada arı kuşu işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kaz kuşu kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalettir.

Rüyada kuşu dövmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aç kuşu doyurmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına inanılır.

Rüyada kuşu sıkmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Rüyada kuşu kaybetmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu