Rüya Tabirleri

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, isteklerin yerine geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kimsenin benimle konuşmaması evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişana kimsenin gelmemesi helal ekmek yiyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kimsenin beni dinlememesi ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin kustuğunu görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kimsenin sesini duymaması umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kimsenin yardım etmemesi ön plana çıkacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölü kimsenin tekrar ölmesi yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu