Rüya Tabirleri

Rüyada bir kadının siyah giymesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir kadının siyah giymesi huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada bir kadının siyah giymesi gördüyseniz:

  • Odaklanmanız şart gibi duruyor.

Rüyada kadının siyah giymesi hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının siyah giymesi bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının siyah giymesi günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının cinsel organını siyah görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile bir kadının siyah giymesi yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde siyah kıl çıktığını görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının siyah zeytin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının siyah takım elbise giymesi işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu