Rüya Tabirleri

Rüyada bir düğünde kavga çıktığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir düğünde kavga çıktığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir düğünde kavga çıktığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada bir düğünde kavga çıktığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi düğünde kavga çıktığını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, maneviyata yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga çıktığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada düğünde kavga çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet eder.

Rüyada düğünde kavga etmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, devlete hizmet etmeye delalet eder.

Rüyada düğünde silahlı kavga görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada düğünde gelinle kavga etmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde kavga çıkması sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu