Rüya Tabirleri

Rüyada bir başkasının binasının yıkıldığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir başkasının binasının yıkıldığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bereketli işler yapacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Rüyada bir başkasının binasının yıkıldığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada okul binasının yıkıldığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada hastane binasının yıkıldığını görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye binasının yıkıldığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi binasının yıkıldığını görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada komşunun binasının yıkıldığını görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dünya malına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu