Rüya Tabirleri

Rüyada bir arkadaşını düşerken görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir arkadaşını düşerken görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, düşmanından kurtulmaya, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını düşerken gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada bir arkadaşını düşerken görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını düşerken görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını merdivenden düşerken görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını düşerken tutmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını düşerken yakalamak çok büyük zararlar edileceğine, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını denize düşerken görmek yükseldikçe yükseleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu